Integrer med Planday

Sådan integrerer du Planday med Salary til import af medarbejdere og timer

Thomas Qvist avatar
Skrevet af Thomas Qvist
Opdateret over en uge siden

1: Login ind i Planday og gå til 'Indstillinger' -> 'Integrationer' -> Overview-> Vælg Salary og klik på Set up

2: Klik på "Generate credentials".

3: Læs Dataadgangskravene og klik på "Authorize" og genåben integrationen

4: Klik 'copy' på det token der bliver oprettet:

5: Gå ind i Salary i menuen 'integrationer' -> 'dataudbyder' og tryk "opsæt forbindelse til dataudbyder og vælg Planday fra drop-down-menuen. Indtast her værdien fra token i Planday i bjælken ved navn 'API nøgle' og tryk gem. Hvis du får en grøn besked - 'ændringer er gemt', er der nu integreret.

6: Import af medarbejdere

Vi opretter alle medarbejdere, der har de krævede felter (CPR nummer, Navn og adresse). Resten giver vi en fejl på. Hvis de skal importeres, skal deres data tilføjes i Planday. Du kan også vælge hvis nogen ikke skal importeres ved at klikke navnet fra:

7: Import af tidsregistreringer

8: Hvis dine medarbejdere er oprettet i begge systemer, henter vi, for hver medarbejder, de timer, som er registreret under vagtplan i den gældende periode. Husk at trykke gem for at gemme timerne på medarbejderne. Hvis du har en sats i Planday, som ikke allerede findes i Salary, opretter vi den på medarbejderen med satsen fra Planday.

9: Vi bruger e-mail på medarbejdere som nøgle. Så du skal have e-mail indtastet. Vi trækker kun de godkendte vagter fra vagtplan over i Salary i den lønperiode, som du har.

Hvis noget ikke virker, så skriv til os og vi kigger på det. Der er mange måder at sætte Planday op på, så det kan være at din specielle indstilling kræver noget mere opsætning fra os eller dig på integrationen.