Fremtidige kontrakter

Lav planlagte ændringer på dine medarbejdere

Opdateret over en uge siden

Ansættelseskontrakter indeholder ofte regler omkring at pension eller andre dele træder i kraft på et senere tidspunkt, eksempelvis efter prøveperioden.

Dette har ikke tidligere kunne registreres før datoen var nået til den måned det skulle gælde fra. Men nu kan du lave fremtidige rettelser og vælge hvad der skal træde i kraft hvornår.

Sådan laver du en fremtidig kontrakt:

1 - Under ansættelse på medarbejderen klik på opret fremtidig kontrakt

2 - Vælg kontrakt at tage udgangspunkt i (default den gældende), vælg dato for hvornår den skal træde i kraft og tryk opret fremtidig kontrakt.

3 - Tilføj rettelser til den fremtidige kontrakt

4 - Vent på tiden går og rettelsen automatisk træder i kraft til den dato du har valgt :-)