Bruger administration
Afdelingslederadgang og godkendelse

Sådan giver du en afdelingsleder adgang til sine medarbejdere og deres registreringer

Thomas Qvist avatar
Skrevet af Thomas Qvist
Opdateret over en uge siden

Med afdelingsleder adgang og godkendelse kan du give afdelingsledere adgang til den del af Salary der omhandler de medarbejdere han er afdelingsleder for og intet andet.

Det betyder han kan opdatere kontrakter for sine medarbejdere og godkende timer og ferie for dem. Men ikke se andet (lønkørslen f.eks)

Sådan inviterer du en afdelingsleder:

(Bemærk det er vigtigt du vælger afdelingsleder, da alle de andre roller giver adgang til alt i Salary)

1. Vælg afdelingsleder og den email der skal have invitationen, samt de afdelinger han skal have adgang til: (du skal have oprettet afdelinger for at kunne invitere en afdelingsleder)

2. Afdelingslederen vil modtage en email med et link han skal bruge til at oprette en bruger eller logge ind, hvis han allerede har en bruger oprettet.

3. Afdelingslederen kan nu logge ind og kun se medarbejdere samt registreringer på sine ansatte og godkende timer og fravær på dem