Bruger administration
Godkendelsesflow: Klargørelse af løn og flere godkendere

Løn godkendelses proces

Opdateret over en uge siden

Hvis du har behov for flere godkendere af løn, eller har en revisor som godt må klargøre lønnen men ikke endeligt godkende den, kan du slå flere godkendere eller klargørelse af løn til under virksomhed - løn.

Det kræver at du som minimum har 2 brugere der kan godkende løn og ikke har autogodkendelse af løn slået slået til.

Flere godkendere slåes til ved at vælge antallet af personer der skal godkende før lønnen er endeligt godkendt.

Tillad klargørelse af løn betyder at en bruger med rettigheden klargør løn, kan lægge en løn klar til godkendelse for en administrator eller bruger med rettigheden godkend løn.

Når det er slået til vil den første bruger der godkender eller klargøre sende en mail som default til de andre godkendere, så de kan gå ind og godkende lønnen.

Såfremt en løn ikke endeligt godkendes behandles den som ikke godkendt og vil gå i forlængelse eller annulleres alt efter hvornår godkendelsen sker