Import af Danløn format
Opdateret over en uge siden

Salary understøtter Danløns filformat, så hvis du tidligere har brugt Danløn og skifter til Salary eller bruger et tidsregistreringssystem der understøtter Danløns format men ikke Salarys kan du bruge det til at importere timer på dine medarbejdere

Du kan læse mere om Danløns filformat her - https://www.danlon.dk/app/static/pdf/indlaes-til-danloen.pdf

Det vigtigste du skal sikre dig er at medarbejdernummeret er identisk i begge systemer, ellers kan vi ikke matche dataene til den rigtige medarbejder. Skriv gerne første gang du skal importere så kan vi evt. hjælpe med opsætningen eller evt. fejl.

Sådan importerer du en fil:

1. Under registrering - klikker du på importer fra fil

2. Vælg Danløn format:

3. Klik op upload Danløn-fil

4. Vælg filen som du har hentet fra dit tidsregisterings system

5. Se og godkend resultatet af importen

6. Se det endelige resultat