Lønkørsel
Løn
Afvigelser på lønkørslen

Hvordan virker afvigelser

Opdateret over en uge siden

Afvigelser er lavet for at vise afvigelser i forhold til tidligere lønkørsler. Vi implemterer løbende nye afvigelser i takt med at de efterspørges. Afvigelser vises på den relevante lønkørsel under en ny fane - afvigelser med Type, medarbejder og afvigelsen.

Afvigelser er vejledende og skal ses som information og ikke som at alt andet er ok på lønkørslen.

Til en start kan du vælge at se afvigelser på timer for timelønnede og skattekort

Man kan redigere og slå afvigelser til og fra under Virksomhed -> Løn -> Afvigelser.

Her kan man også justere for grænsen for afvigelser på timer i procent og hvor mange lønkørsler man vil bruge som grundlag.