Integration med HR-ON (BETA)

Sådan integrerer du HR-ON og Salary

Opdateret over en uge siden

Følgende guide beskriver opsætningen af integration mellem Salary og HR-ON

Det er en helt ny integration og HR-ON har mulighed for en meget forskelligartet opsætning med valgfrie felter, så integrationen kan kræve lidt hjælp til mapningen hvis i har mange egen oprettede felter. Skriv til supporten efter step 4 hvis du har brug for hjælp til mapning.

Step by step til Integration mellem HR-ON og Salary:

1: Opret API nøgle i HR-ON

2: Klik på Opret adgangsnøgler og gem de 2 nøgler i et dokument:

3: Gå til integrationer - Dataudbyder og vælg HR-ON

4: Tast Client ID og Client Secret fra HR-ON (step 2)

5: Map felter mellem HR-ON og Salary

Her skal du mappe felter i HR-ON til felter i Salary. Så f.eks vil månedsløn for fastlønnede blive sat til den værdi der står i det felt i HR-ON som det mappes til.

Du er nu klar til at importere medarbejder data fra HR-ON til Salary

6: Importer/opdater medarbejdere

7: Vælg de medarbejdere der skal importeres i listen

Vi gør opmærksom på hvis der mangler information, der er krævet

Husk at kontroller at data er korrekt importere i Salary efter første import, vi opdaterer data baseret på det der står i HR-ON, så hvis der er fejl i det bliver det også en fejl i Salary