Spring videre til hovedindholdet
CPR-opslag

Automatisk indhentning af stamdata fra CPR-registret

Sofie Vestergaard avatar
Skrevet af Sofie Vestergaard
Opdateret over en uge siden

I Salary er der mulighed for at indhente stamdata fra CPR-registret, så man blot skal indtaste medarbejdernes CPR-nummer, hvorefter navn og adresse automatisk udfyldes.

For at du som bruger har mulighed for at lave CPR-opslag, kræver det, at du er verificeret med MitID.

Det gøres ved at trykke på det orange ikon i øverste højre hjørne og derefter Konto.

Herefter trykke på Bekræft identitet med MitID,

Indtast dit bruger-id og følg anvisningerne på skærmen,

Når verificeringen er gennemført, vil det fremgå i Salary, at din identitet er bekræftet,

Herefter kan du lave CPR-opslag, når du opretter nye medarbejdere.

Indtast CPR-nummer på medarbejderen og tryk på Søg-ikonet,

Så indhentes navn og adresse automatisk fra CPR-registret og udfyldes,

og du kan herefter færdiggøre oprettelsen af medarbejderen.

Bemærk, at man ikke kan lave CPR-opslag på medarbejdere med navne- og adressebeskyttelse, så i tilfælde af, at en medarbejder er omfattet af dette, vil der komme en fejlbesked og man skal i stedet indtaste stamdata manuelt.