Lønkørsel
Overførsler
Oprettelse af Overførselsservice aftale

Thomas Qvist avatar
Skrevet af Thomas Qvist
Opdateret over en uge siden

Fra nedenstående link skal du klikke på 'opret aftale' og følge flowet. Bemærk du skal logge ind med virksomhedens Erhvervs Nem-ID eller MIT-ID

Step 1: Indtast dine Virksomhedsoplysninger og kontaktoplysninger

Step 2: Vælg underskriver

Step 3: Indtast den konto du vil bruge, og som Salary skal trække penge fra (Ofte din virksomhedskonto)

Step 4: Vælg dataleverandør - Vælg Salary.dk i listen.

Step 5: Send og afslut

Pris for Overførselsservice for beløbsafsenere (dig som virksomhed):

Det koster et gebyr på 26 ører pr. transaktion at overføre løn. Derudover koster det 12 ører pr. pensionsoverførsel

Salary opkræver beløbet på vegne af Overførselsservice som en del af lønkørslen