Løn og lovgivning
Virksomhed
Registrering som arbejdsgiver

Sådan registrerer du dig som arbejdsgiver

Opdateret over en uge siden

Hvis du ikke er registreret som arbejdsgiver, når du kører løn, vil din indberetning blive afvist af Skat og dermed ikke registreret. Alle virksomheder, der udbetaler løn til ansatte, skal være registreret.

Følg disse steps for at registrere dig som arbejdsgiver:

1. Klik på 'Start'

2. Log ind

3. Find din virksomhed via dit CVR-nummer

4. Klik på 'Ændre' og vælg 'Ændre/Rediger virksomhed'

5. Find 'Arbejdsgiver' - Registrer dig som arbejdsgiver, så Skat ved, at du nu har ansatte i din virksomhed. Du skal registrere disse tre: A-skat og AM-skat og ATP.

6. Klik 'Registrer

7. Klik registrer ved arbejdsgiver: ikke registreret

8. Når registreringen som arbejdsgiver er gennemført, modtager du en kvittering på din registrering fra virk.dk via mail. Når Erhvervsstyrelsen så har behandlet sagen, så er du registreret.

Bemærk du skal være oprettet fra den dato du har udbetalt løn, hvis du opretter dig tilbage i tid skal du huske at nul-indberette for de måneder du evt. ikke har kørt løn. Hvis du er i tvivl om datoen så spørg i supporten.

Screenshot fra virk.dk (alle de markederede felter skal udfyldes når du har ansatte)

*Bemærk du er først registeret som arbejdsgiver når du får nummer 2 bekræftelse fra virk.dk den første er en besked på de har modtaget registreringen, den anden er en bekræftelse på de har udført den. (ikke særligt smart)

Når du får mail nummer 2 kan vi indberette løn for dig. Hvis du har kørt en løn uden at være registreret, skal du få dig registeret og skrive til os efterfølgende, så kan vi forsøge at indberette lønnen til Skat via e-indkomst igen.

Du kan tjekke din nuværende arbejdsgiverregistrering inde på Skat.dk i dette link