Løntillæg i Salary

Forskellige typer løntillæg på medarbejdere

Opdateret over en uge siden

Du kan oprette forskellige typer løntillæg på dine medarbejdere alt efter dit behov.

Det er 4 forskellige typer:
For både faste og timelønnede:

1. Fast tillæg med et beløb hver periode

2. Fast tillæg med sats og beløb hver periode

Kun for timelønnede:

1. TIllæg baseret på det totale antal timer registreret på medarbejderen på tværs af alle lønsatser

2. Tillæg baseset på antallet af timer på en lønsats (f.eks overarbejde)

Du kan vælge og ændre i tillæggene på medarbejderen under 'ansættelse' -> 'løn'

Hvis du fortsat er i tvivl om, hvordan man opretter et løntillæg i Salary, så se denne videoguide: