Salary blev lanceret i 2017 og Danløn i 2001. Vi lader det være op til dig at afgøre, hvad som er nemmest og bedst for dig, men her i artiklen kan du se, hvilke ting, som vi selv fremhæver som fordele, hvis du bruger Salary.

Prisen

Danløn koster 20 kr. pr. lønseddel og i Salary kan du opgradere til Premium, hvor en lønseddel kun koster 19 kr. pr. md.

Salary Premium indeholder indrapportering til Skat, ATP og pensionselskaberne, automatisk nul-indberetning, fuldautomatisk lønkørsel og fuld integration til Billy, Dinero og E-conomic som automatisk bogføre alle dele af lønudbetalingen, f.eks. udlæg og kørsel,  samt mulighed for udbetaling direkte til lønmodtagerens konto.

Udseende

Design kan være subjektivt, selvom vi selv tror på, at hvis noget er moderne og flot, er det også sjovere at arbejde i et lønprogram. Derfor har vi lagt vægt på at designe Salary således, at det fremstå enkelt og lækkert.

Salary bygger på samme tankegang, som regnskabsprogrammet Billy, hvor selv ikke-fagkyndige skal kunne føle sig trygge, når de bruger programmet. I Salary har vi med andre ord lagt enormt meget vægt på brugervenligheden, så det er et let administrere løn for såvel bogholdere som virksomhedsejere og medarbejdere.

Opsummering

Salary Premium er billigere end Danløn og i Salary har vi lagt vægt på designet og udseendet af lønprogrammet, samtidig med at brugervenligheden er prioriteret højt.

I Salary hjælper vi dig gratis med at skifte fra Danløn til Salary, hvis du ønsker at skifte.

Du bydes velkommen hos Salary.