De 2 mest almindelige scenarier hvor du har behov for at få et nyt skattekort i Salary er skift af type (hovedkort til bikort) og ændring i forskudopgørelse hos medarbejderen.

Skift af skattekort type der bruges i Salary
Skal ske i Salary via skattekort fanen, her skal du vælge den nye type du skal bruge og trykke anmod om nyt skattekort. Vi modtager det nye skattekort indenfor 3 timer normalt.

Ændring af forskudopgørelse hos medarbejder
Hvis det er din medarbejder der retter noget hos Skat, f.eks vil bruge frikort eller ændrer i sin indkomst, så fradraget ændres, modtager vi automatisk et nyt skattekort på medarbejderen, her kan behandlingstiden dog være længere end 3 timer. Da Skat først skal modtage rettelsen også sende den til os. Så få dine medarbejdere til at rette i god tid inden lønnen.