De 2 mest almindelige scenarier hvor du har behov for at få et nyt skattekort i Salary er skift af type (hovedkort til bikort) og ændring i forskudopgørelse hos medarbejderen.

Skift af skattekorttype der bruges i Salary
Gå ind i Salary og klik dig ind på medarbejderen i hovedmenuen 'medarbejder'. Herfra klik på 'skattekort' i undermenuen, hvor du skal vælge den nye type skattekort, du skal bruge og trykke 'anmod om nyt skattekort'. Vi modtager det nye skattekort indenfor 3 timer normalt.

Ændring af forskudopgørelse hos medarbejder
Hvis det er din medarbejder, der retter noget hos Skat, f.eks vil bruge frikort eller ændrer i sin indkomst, så fradraget ændres, modtager vi automatisk et nyt skattekort på medarbejderen, her kan behandlingstiden dog være længere end 3 timer. Da Skat først skal modtage rettelsen og så sende den til os. Så få dine medarbejdere til at rette i god tid inden lønnen.

Er du fortsat i tvivl om, hvordan man anmoder om et nyt skattekort i Salary? Se denne korte videoguide: