Fra nedenstående link skal du klikke på 'opret aftale' og følge flowet.

https://overfoerselsservice.nets.eu/

Step 1: Indtast dine kontaktoplysninger

Step 2: Indtast den konto du vil bruge, og som Salary skal trække penge fra (Ofte din virksomhedskonto)

Step 3: Vælg dataleverandør - Vælg Salary.dk i listen.

Step 4a: Underskriv med dit medarbejder NEM-ID

Step 4b: Hvis din bank ikke er tilknyttet skal du ned i banken og have underskrevet aftalen. Efter aftalen er underskrevet, skal den sendes til erhverv@nets.eu

Pris for Overførselsservice for beløbsafsenere (dig som virksomhed):

Det koster et gebyr på 26 ører pr. transaktion at overføre løn. Derudover koster det 12 ører pr. pensionsoverførsel

Normalt er det din bank der opkræver det via deres gebyrer, men du kan komme ud for at modtage en faktura direkte fra Mastercard - Overførselsservice

Prisliste for beløbsafsendere