Du kan invitere andre til din Salary under 'Virksomhed' -> 'Administrer brugere'

Administrer brugere:

1. Du skal starte med at invitere brugeren ved at indtaste deres email og vælge deres rollle ift. virksomheden. Herefter får de en mail med et token, som de kan bruge til at logge ind eller oprette en ny bruger, der så vil få adgang til Salary. Til en start vil de ikke have rettighed til at rette i indstillinger og godkende løn.

2. Du kan slette en invitation ved at trykke på rediger knappen

3. Brugere, der har accepteret en invitation, kan få redigeret sine rettigheder ved at klikke på rediger knappen under brugere. Se nedenfor for hvilke rettigheder der kan tildeles.

3- fortsat - Rediger rettigheder:

Inviterede brugere kan som udgangspunkt se og redigere medarbejdere, men ikke redigere indstillinger og godkende løn.

Hvis du vil have en ny bruger til at gøre det, skal han tildeles en af nedenstående rettigheder:

1. Administrator - Giver fuld adgang til alt inkl. godkend løn

2. Godkend løn - Kan ikke redigere indstillinger men godkende løn.