Integrer med Billy

Opsæt bogføringsintegration mellem Salary og Billy

Opdateret over en uge siden

For at oprette en integration mellem Salary og Billy kræver det først at man opretter en adgangsnøgle i Billy, til at sætte integrationen op.

På dette link kan du se, hvordan du opretter en API nøgle i Billy til at integrere med Salary:

Du starter efterfølgende integrationen under Integrationer -> Regnskab -> Skift regnskabsintegration:

Vælg Billy i drop down menuen:

Indtast API nøglen fra Billy:

Vælg hvilke konti i Billys kontoplan som Salary skal bruge til at bogføre på og vælg Forbind til Billy når at du er færdig:

Integrationen er nu sat op.

Til sidst kan man ændre nogle indstillinger, såsom om man ønsker at Salary skal bogføre bilaget direkte eller ligge det ind til godkendelse i kassekladden.

Vælg Avanceret for flere indstillinger: