Integrer med E-conomic

Sådan integrerer du med E-conomic

Opdateret over en uge siden

Hvis du er betalende kunde, kan du integrere Salary med E-conomic, så vi automatisk kan bogføre din løn

1. Du sætter integrationen op under 'Integrationer' - 'Regnskab' og klikker på skift regnskabsintegration.

2. Vælg E-conomic fra dropdown menuen

3. Herefter bliver du automatisk sendt til e-conomic, hvor du skal logge ind på den virksomhed, der skal integreres til og tilknytte Salary.

4. Under vælg kassekladde skal du vælge den kassekladde, som vi skal bogføre til

5. På sidste step skal du mappe og godkende/rette kontoplanen, hvis du vil mappe til andre konti end default (dette kan også gøre efterfølgende)

Tryk gem kontoplan i bunden af siden

Efterfølgende kan du rette mapning i menuen 'Integrationer' ved at ændre i mapningen og trykke gem i toppen eller bunden af siden