Hvis du er betalende kunde kan du integrere Salary med Dynamics Business Central så vi automatisk kan bogføre din løn

1. Du sætter integrationen op under Integrationer - Regnskab og klikker på opsæt regnskabsintegration.

2. Vælg Dynamics Business Central fra dropdown menuen

3. Herefter bliver du automatisk sendt til Dynamics Business Central, hvor du skal logge ind på den virksomhed der skal integreres til og tilknytte Salary.

Log på:

Accepter at kontiene knyttes sammen:

4. Du bliver sendt tilbage til Salary og skal vælge organisation:

5. På sidste step skal du mappe og godkende /rette kontoplanen hvis du vil mappe til andre konti end default (dette kan også gøre efterfølgende)

Tryk gem kontoplan i bunden af siden

Efterfølgende kan du rette mapning ved at ændre i mapningen og trykke gem i toppen eller bunden af siden