Udlægshåndtering i Salary

Hvordan fungerer udlægshåndtering i Salary

Opdateret over en uge siden

Med udlængshåndtering kan dine medarbejdere uploade kvitteringer for udlæg fra medarbejderappen, så du nemmere kan få indsamlet alle kvitteringer til din bogholder og udbetale private udlæg gennem næste lønkørsel.

Featuren slås til under 'virksomhed' - 'prispakke'
Du kan vælge at tilkøbe denne feature til 69 kr/måned pr. virksomhed. Alternativt kan du opgradere til premium for 39 kr/lønseddel og få en række andre fede features

Når featuren er slået til kan alle dine medarbejdere uploade udlæg via medarbejderappen og sende dem til godkendelse. Før udlæg er godkendt bliver de ikke tilføjet en løn eller bogført.

Overblik i medarbejder appen:

Opret udlægget:

Det første du skal gøre når du tilføjer et udlæg er at tage et billede eller vælge et fra din "billedrulle" på din telefon eller computer.

Man skal vælge en Kategori, skrive en Note (valgfri)

Vælge dato for udlægget (fremgår på kvitteringen) og beløbet

Herefter skal man vælge om det er eget udlæg (altså medarbejderen selv har lagt ud) Eller firmakort (som så bare skal bogføres)

Tilsidst skal den sættes til "send til godkendelse" hvis den er klar til at ryge til godkendelse hos din chef eller leder.

Når udlægget er sendt vil de stå som afventer godkendelse indtil de er godkendt af din leder eller bogholder og den vil så stå som godkendt.

Godkend udlæg i Salary fra medarbejdere:

Alle udlæg der sendes til godkendelse lander i udlægsoverblikket under registrering - udlægsoverblik. Her kan du som leder eller bogholder kontrollere, rette og godkende udlæg der er lavet af dine medarbejdere. Du kan også sende den tilbage til din medarbejder hvis der er fejl eller mangler i udlægget som du ikke selv kan rette.

Se detaljer på et udlæg

Hvis du klikker på et udlæg kan du se og rette alle detaljer på bilaget, samt hente bilaget. Sidst men ikke mindst kan du godkende det, så det enten kommer med på lønnen eller bogføres. Du kan også fjerne en godkendelse igen hvis du fortryder.

Når lønnen er kørt og udlægget udbetalt og bogført ryger det under historik og kan ikke længere rettes eller tilbageføres.