Hvis din arbejdsgiver har slået featuren udlægshåndtering til, kan du som medarbejder registere dine udlæg i medarbejder appen.

Det gøres under udlæg - Tilføj udlæg

Dine udlæg kan være i 3 stadier: Kladde, afventer godkendelse og godkendt

Udlæg i kladde er ikke sendt videre og skal sendes til godkendelse før der sker mere

Udlæg i afventer godkendelse, skal godkendes af din chef eller bogholder før de kommer med på lønnen

Godkendte udlæg bliver udbetalt med næste løn hvis det var et privat udlæg du skal have penge retur for. Hvis du har firmakort bliver de bogført med det samme de er godkendt

Tilføj udlæg:

Du tilføjer et udlæg ved at tage et billede eller vælge et fra din "billedrulle" på din telefon eller computer.

Herefter skal du udfylde nedenstående og sende til godkendelse hvis det hele er indtastet.