Hvis du er betalende kunde kan du integrere Salary med Xena så vi automatisk kan bogføre din løn.

1. Du sætter integrationen op under Integrationer - Regnskab og klikker på opsæt regnskabsintegration.

2. Vælg Xena fra dropdown menuen

3. Herefter bliver du automatisk sendt til Xena, hvor du skal logge ind på den virksomhed der skal integreres til og tilknytte Salary.

Login:

Tilknyt konto:

4. Du bliver sendt tilbage til Salary og skal vælge organisation:

5. Herefter kassekladde som du vil have vi bogfører i:

6. På sidste step skal du mappe og godkende kontoplanen:

Tryk gem kontoplan i bunden af siden

Efterfølgende kan du rette mapning ved at ændre i mapningen og trykke gem i toppen eller bunden af siden