Hvis du er betalende kunde kan du integrere Salary med Xena, så vi automatisk kan bogføre din løn.

1. Du sætter integrationen op under Integrationer - Regnskab og klikker 'skift regnskabsintegration'.

2. Vælg Xena fra dropdown-menuen

3. Herefter bliver du automatisk sendt til Xena, hvor du skal logge ind på den virksomhed, der skal integreres til.

Log ind:

Klik Ja, tillad

4. Du bliver sendt tilbage til Salary og skal vælge organisation:

5. Herefter vælger du kassekladde, som du vil have vi bogfører i:

6. På sidste step skal du mappe og godkende kontoplanen:

Tryk Gem kontoplan i bunden af siden.