Hvis du gerne vil sikre din konto mere end bare med et password, kan du slå 2 -faktor login til under konto på din bruger

Du klikker på opsæt tofaktorgodkendelse og vælger enten SMS eller Authenticator app.

SMS:
Du modtager en kode på det telefonnummer der er tilknyttet Salary med en 6-cifret kode, når du har indtastet den er SMS tofaktor slået til, og fremover vil du skulle bruge din telefon og modtage en SMS hvergang du logger ind.

Authenticator app:

Du skal tage et billede af den QR kode der kommer på skærmen og herefter indtaste den 6-cifrede kode app'en giver dig. Dette skal du også gøre fremover når du prøver at logge ind

Du kan slå tofaktor fra igen samme sted.

Engangskoder

Ved oprettelse får du en række engangskoder du kan bruge til at logge ind hvis du mister din telefon eller får nyt telefonnummer