Hvis du har en konto i både Minuba og Salary kan du hente timer fra Minuba med et enkelt klik.

Vigtigt: Når du importerer første gang, så husk at kontroller grundigt om alle timer er kommet med og at din medarbejder har fået det rigtige antal timer og løn, inden du godkender lønnen.

1: Først skal du i Minuba lave en API nøgle.

Det gør du under Indstillinger (tandhjulet) - Administration - Brugere- Vælg din bruger ved at klikke på linjen:

Herefter skal du under Udvidede indstillinger trykke på Lav ny nøgle og gemme.

Herefter skal du kopiere den nøgle der er genereret og bruge den i Salary.

Vær opmærksom på at lønnummer skal være udfyldt i Minuba med det samme medarbejdernummer som der er i Salary. Lønnummeret indtastes samme sted på brugeren som API nøglen laves.

Gå herefter til Salary - Integrationer og vælg tidsregistrering og klik på opsæt tidsregistrering og vælg Minuba

Indtast din API nøgle fra Minuba:

Du skal så mappe dine timer fra Minuba til Salarys timetyper:

Herefter kan i hente timer på medarbejdere der er oprettet i begge systemer. Vær opmærksom på at lønnummer skal være udfyldt i Minuba med det samme medarbejdernummer som der er i Salary. Lønnummeret indtastes samme sted på brugeren som API nøglen laves.

Vigtigt: Når du importerer første gang, så husk at kontroller grundigt om alle timer er kommet med og at din medarbejder har fået det rigtige antal timer og løn, inden du godkender lønnen.