1: I Salary under 'Integrationer' - 'Tidsregistrering' kan du vælge Ordrestyring i dropdownen

2: Herefter skal du indtaste den API-nøgle, du har fået fra ordrestyring:

3: Sidst skal du mappe dine timetyper i Ordrestyring til de timetyper, der er i Salary

4: Når du har integreret, kan du trykke på 'importer timer' og hente godkendte timer fra Ordrestyring for den timeperiode, der er i Salary. Husk at kontrollér både antal og sats første gang du importerer.