1: Under Integrationer - Tidsregistrering kan du vælge ordrestyring i dropdownen

2: Herefter skal du indtaste din API nøgle du har fået fra ordrestyring:

3: Sidst skal du mappe dine timetyper i ordrestyring til de timetyper der er i Salary

4: Når du har integreret kan du trykke på importer timer og hente godkendte timer fra Ordrestyring for den timeperiode der er i Salary. Husk at kontroller både antal og sats første gang du importerer.