Lønkørsel
Løn
Sådan genåbner du din løn

Hvis du har glemt at køre løn før deadline

Opdateret over en uge siden

Hvis du har glemt at køre løn før deadline, så har du nu mulighed for at genåbne din lønkørsel, så du selv kan foretage rettelser.

Det gør du ved at klikke dig ind i hovedmenuen 'løn' i Salary

Herefter vælger du den relevante lønkørsel, og i højre hjørne vil du have mulighed for at trykke 'genåben'

Lønkørslen for perioden vil så åbne igen, og du kan foretage dig de rettelser, som er nødvendige.

Hvis du fortsat er i tvivl om, hvordan man gør, så se denne korte videoguide