Opdater flere medarbejdere

Massehandlings værktøj

Opdateret over en uge siden

Med massehandling under medarbejdere kan du nu lave rettelser til flere medarbejdere på en gang, istedet for at skulle ind på hver af medarbejderne, rette og gemme.

Step 1 - Klik på massehandling under medarbejdere:

Step 2 -Vælg medarbejdere:

Du kan filtere på ansættelsestype, lønperiode, afdeling eller søge

Step 3 - Vælg handling og udfør den

Vælg en handling fra listen og tryk kør efterfølgende.

Step 4 - Se resultat:

Efter at have trykket kør får du resultatet og eventuelle medarbejdere der ikke er opdateret inkl. årsag.

Se evt. denne videoguide, som viser, hvordan man bruger Salarys massehandlingsværktøj: