Bruger administration
Afdelingsleder funktionalitet

Hvad kan du som afdelingsleder i Salary

Opdateret over en uge siden

Når du er blevet inviteret, har accepteret og oprettet dig som afdelingsleder i Salary, har du adgang til de medarbejdere, der er i de afdelinger, du er leder for.

Du kan følgende ting som afdelingsleder for dine medarbejdere i afdelingen:

• Du kan oprette, se og redigere de medarbejdere og deres kontrakter, der er i din afdeling.

• Du kan se og godkende deres tids- og fraværsregistreringer, samt redigere og oprette timer og fravær på medarbejderne.

• Du kan oprette engangs-udbetalinger via Bonus, kørsel osv på medarbejderne.

Hvis du som afdelingsleder har spørgsmål til Salary, er du velkommen til at skrive til supporten. Hvis du har gode ideer til proces optimering for netop din rolle, hører vi også meget gerne fra dig.