Hvis du starter med at anvende Salary midt i et kalenderår og tidligere har anvendt et andet lønsystem, kan du vælge at indtaste startsaldi på medarbejderne (menupunktet - Startsaldi. Bemærk, at startsaldi ikke indberettes til eIndkomst m.fl. De skal kun indtastes, hvis man ønsker, at de skal fremgå af medarbejdernes lønsedler fra Salary.

Du kan automatisk importere alle dine medarbejdere fra Danløn ved at gå ind på https://app.salary.dk/danloen, taste dit login og kodeord til Danløn og følge vejledningen.