Salary har lavet en smart import funktion, der kan hente alle medarbejder- og lønoplysninger, vi understøtter, fra Danløn med få klik.

Det eneste du skal gøre, er, at gå ind på https://app.salary.dk/danloen
Indtaste dit brugernavn og kodeord til Danløn, så henter vi alt fra Danløn.

Dette vises  med eventuelle advarsler om ting vi ikke kan genkende, i skærmbilledet, hvorefter du kan trykke gem i bunden af skærmen (det kan være du skal scrolle, hvis du har mange)

Herefter ville alle dine medarbejdere være oprettet med de samme vilkår og løn satser, som de havde i Danløn, inkl. de startsaldi vi skal bruge for at vise totaler i bunden af lønsedlen.

For en sikkerhedsskyld er det en god ide at kontrollere hver medarbejder, at det ser ud som forventet. Hvis noget er forkert kan du altid rette det i brugergrænsefladen, eller slette medarbejderen helt og oprettet ham forfra.

Eventuelle fejlmeldinger og ting der ikke er kommet med over vil vi meget gerne høre om på support@salary.dk, så vi kan tilføje eller informere bedre i fremtiden.