Salary har lavet en smart importfunktion, der kan hente alle medarbejder- og lønoplysninger, vi understøtter, fra Danløn med få klik.

Det eneste du skal gøre, er, at gå ind på https://app.salary.dk/danloen
og indtaste dit brugernavn og kodeord til Danløn, så henter vi alt fra Danløn.

Dette vises med eventuelle advarsler om ting vi ikke kan genkende, hvorefter du kan trykke gem i bunden af skærmen (det kan være du skal scrolle, hvis du har mange)

Herefter ville alle dine medarbejdere være oprettet med de samme vilkår og lønsatser, som de havde i Danløn, inkl. de startsaldi vi skal bruge for at vise totaler i bunden af lønsedlen.

For en sikkerheds skyld er det en god ide at kontrollere for hver medarbejder, at det ser ud som forventet. Hvis noget er forkert, kan du altid rette det i Salary, eller slette medarbejderen helt og oprette ham forfra.

Eventuelle fejlmeldinger og ting der ikke er kommet med over, vil vi meget gerne høre om på support@salary.dk, så vi kan tilføje eller informere bedre i fremtiden.