Alle samlinger
Lønkørsel
Overførsler
Hvilke overførsler foretager Salary for mig via Overførselsservice?
Hvilke overførsler foretager Salary for mig via Overførselsservice?

Hvorfor er der trukket penge på min konto med teksten INFO-OVF60900?

K
Skrevet af Kean Pedersen
Opdateret over en uge siden

Når du har oprettet en overførselsaftale med Overførselsservice , vil Salary sørge for at løn og skatter er betalt til tiden, helt automatisk. Salary beder Overførselsservice om at overføre penge på dine vegne fra bankkontoen tilsluttet Overførselsservice -aftalen.

Du kan genkende disse overførsler, ved at de har en af følgende tekster:

 • Lønoverførsel: Dette er selve lønudbetalingen til dine ansatte, samt betaling for brugen af Salary. Der vil kun være én transaktion pr. lønperiode fra din firmakonto på det samlede beløb.

 • INFO-OVF60900: Dette er en betaling af indeholdt A-skat samt AM-bidrag for seneste måned, og overføres direkte til din skattekonto hos SKAT. Du vil kunne se modtagelsen af beløbet på skat.dk, under menupunktet "Skattekontoen" senest 5 dage, efter overførslen er sket.
  Hvis du er en "lille" virksomhed, så sker denne overførsel d. 10. i hver måned, dog d. 17. i januar. Hvis bankerne ikke har åbent den dag, så sker det i stedet på den næstkommende bankdag. Hvis du er en "stor" virksomhed, så sker det i stedet den sidste bankdag i måneden. Læs evt. mere her

 • INFO-OVF61800: Dette er en betaling af indeholdt ATP for foregående kvartal, og overføres direkte til ATP. Der sker én samlet overførsel for hele det skyldige beløb for kvartalet. Du vil kunne se modtagelsen af beløbet på virk.dk under ATP senest 5 dage efter overførslen er sket.
  Betalingerne sker på disse datoer, eller næstkommende bankdag:
  - Første kvartal: 7. februar
  - Andet kvartal: 7. maj
  - Tredje kvartal: 7. august
  - Fjerde kvartal: 7. november

 • INFO-OVF62400: Dette er en betaling af feriepenge til Feriekonto.dk, hvor du også kan se modtagelsen af beløbet inden for 5 dage. Salary sørger for, at du indbetaler feriepenge for dine ansatte, som optjener feriepenge. Dette sker hver måned efter følgende deadlines:

  - Slutter lønperioden den 15. i måneden, er fristen den sidste dag i samme måned.

  - Slutter lønperioden efter den 16. i måneden er fristen den 15. i måneden efter.

  - Falder fristen på en weekend eller helligdag, er fristen den sidste bankdag inden.

  Hvis du har haft fratrådte funktionærer i en måned, sørger Salary for at eventuelle feriedage bliver korrekt udbetalt til Feriekonto, såfremt du opsiger inden lønnen kører. Hvis du opsiger "for sent" laver vi en lønkørsel med den opsagte funktoinær du skal godkende hurtigtst muligt for at sparre renter til feriekonto.

 • INFO-OVF63100: Dette er en betaling af pension til et pensionsselskab. Alt efter hvilket pensionsselskab der er tale om, kan pensionsbetalingen være indeholdt i selve lønudbetalingen i stedet for via en overførsel med denne tekst.

Husk også, at du til enhver tid kan se hvilke overførsler Salary vil foretage fra din bankkonto ved at kigge på en lønkørsel under afsnittet 'Overførsler' eller samlet ved kigge under 'Virksomhed' -> 'Overførsler'.
​ 

Besvarede dette dit spørgsmål?