Medarbejderapp
Til lønadministrator
Invitér medarbejdere til medarbejderappen

Sådan inviterer du dine medarbejdere til employee.salary.dk

Opdateret over en uge siden

Under hver medarbejder i Salary, kan du invitere din medarbejder til at bruge vores medarbejderapp, hvori der bl.a. kan registreres tid for timelønnede og fravær for fuldtidsansatte. Du kan også invitere flere på en gang via vores massehandlingsværktøj.

Når du klikker på knappen 'inviter til medarbejder-app', så bliver der sendt en mail til medarbejderen, som han skal bruge til oprette sig.

Når medarbejderen har accepteret invitationen og oprettet sig som bruger, kan det ses på medarbejderen:

Når medarbejderen er oprettet, kan han logge ind via appen Salary.dk, som kan hentes i enten Apples App store eller Google Play.

Er medarbejderen i tvivl om, hvordan man gør herfra, så kan de med fordel se denne artikel som indeholder en videoguide til oprettelse i appen