Medarbejderapp
Til medarbejdere
Opret dig som medarbejder i Salary

Sådan accepterer du en invitation til Salarys medarbejderapp

Thomas Qvist avatar
Skrevet af Thomas Qvist
Opdateret over en uge siden

Når din chef har inviteret dig til medarbejderappen, modtager du en mail fra Salary med et link. Linket er blåt og hedder 'opret bruger' i mailen

Når du klikker på linket, bliver du ført ind til en side, hvor du skal indtaste et password til at logge ind med fremadrettet. Det skal være minimum 8 tegn:

Herefter bliver du logget ind i appen.

Efter oprettelse

Så snart du har skrevet en adgangskode bliver du logget ind.

Salary medarbejder-app kan hentes direkte i både Apples App Store og Google Play.
Alternativt, kan du søge på 'Salary.dk' for at downloade appen, som du kan bruge til at logge ind på fremover.

Login:

Sådan ser login skærmen ud:

Er du fortsat i tvivl om, hvad man gør for at oprette sig, og hvad man kan i vores app? Så se denne videoguide: