Guides til Salarys lønsystem
Medarbejdere
Tilføj/Rediger pension i Salary på medarbejdere

Pension i Salary

Opdateret over en uge siden

Det er let at tilføje pension på ansatte i Salary enten ved oprettelse af medarbejderen eller senere ved at tilføje pensionen til deres ansættelse.

Under 'medarbejder' -> 'ansættelse' kan man oprette og redigere pension:

Man skal blot vælge det selskab, man vil bruge og så enten indtaste det kontonummer eller CPR nummer, som selskabet kræver. (Det afhænger af selskabet om det er CPR eller kontonummer - CPR udfyldes automatisk)

Derudover skal man vælge, om det er medarbejderbetalt eller virksomhedsbetalt og hvor stor en procentdel eller beløb, man vil indbetale på hver.

Hvis man både skal have medarbejderbetalt og virksomhedsbetalt skal man blot tilføje en ny linje ved at trykke på tilføj pensionsrække.

Er du fortsat i tvivl om, hvordan man tilføjer/redigerer pension i Salary? Se denne videoguide: