Integrer med Xena
Opdateret over en uge siden

Hvis du er betalende kunde, kan du integrere Salary med Xena, så vi automatisk kan bogføre din løn.

1. Du sætter integrationen op i Salary i menuen 'Integrationer' -> 'Regnskab' og klikker herefter på 'skift regnskabsintegration'.

2. Vælg Xena fra dropdown-menuen

3. Herefter bliver du automatisk sendt til Xena, hvor du skal logge ind på den virksomhed, der skal integreres til.

Log ind:

Klik herefter 'Ja, tillad'

4. Du bliver sendt tilbage til Salary og skal vælge organisation:

5. Herefter vælger du kassekladde, som du vil have vi bogfører i:

6. På sidste step skal du mappe og godkende kontoplanen:

Tryk 'Gem kontoplan' i bunden af siden. Du kan altid rette i kontoplanen ved, i Salary, at gå til menuen 'integrationer' -> 'regnskab', foretage dine ændringer og gemme dem