Ferieoverblik i ekstern kalender

Hvis du har premium, kan dine medarbejdere se ferie fra alle sine kollegaer

Thomas Qvist avatar
Skrevet af Thomas Qvist
Opdateret over en uge siden

Med ferieoverblik kan dine medarbejdere, via et link i deres medarbejderapp, tilføje fraværskalender til deres eksisterende kaldenderapp og få feriedage fra deres medarbejdere ind i kalenderen

Under 'virksomhed' --> 'ferieindstillinger' kan du styre, om alle medarbejdere skal se fravær for enten alle sine kollegaer, enten kun kollegaer i samme afdeling eller kun medarbejderens egen ferie.

Medarbejderne finder linket til kalenderen i deres medarbejderapp under 'konto', som tilgås ved at trykke på det orange ikon i højre hjørne. Dette link skal så importeres i den kalender de bruger.

Guide til import i Google Calender: LINK

Guide til import i Outlook: LINK