På hver medarbejder i Salary kan du invitere til at bruge Salarys medarbejder app, hvor der kan registeres tid for timelønnede og fravær for fuldtidsansatte. Herudover kan medarbejderen se sin lønseddel.

Inviter medarbejder, når du klikker på knappen så bliver der sendt en mail til medarbejderen som han skal bruge til oprette sig.

Når medarbejderen har accepteret invitationen og oprettet sig som bruger kan det ses på medarbejderen:

Når medarbejderen er oprettet kan han logge ind via https://employee.salary.dk/ med sin mail og kodeord og bruge appen via sin mobil browser.