Det er let at tilføje pension på ansatte i Salary enten ved oprettelse eller senere ved at tilføje den til deres ansættelse.

Under medarbejder - ansættelse kan man oprette og redigere pension:

Man skal blot vælge det selskab men vil bruge også enten indtaste det kontonummer eller CPR nummer selskabet kræver. (Det afhænger af selskabet om det er CPR eller kontonummer - CPR udfyldes automatisk)

Derudover skal man vælge om det er medarbejderbetalt eller virksomhedsbetalt og hvor stor en procentdel eller beløb man vil indbetale på hver.

Hvis man både skal have medarbejderbetalt og virksomhedsbetalt skal man blot tilføje en ny linje ved at trykke på tilføj pensionsrække.