Når du er blevet inviteret og har oprettet dig som bruger i Salarys medarbejder app, kan du under tappen - Tidsregistrering i bunden af app'en registrere tid.

Du skal vælge dato og antal timer, samt den timesats du skal bruge. Du kan desuden tilføje en note til din arbejdsgiver.
Når timerne er registeret skal din arbejdsgiver godkende timerne for at de kommer med i lønnen. Så husk at registrer dem i god tid.