Når din chef har inviteret dig til medarbejderappen, modtager du en mail fra Salary med et link. Linket er blåt og hedder 'opret bruger' i mailen

Når du klikker på linket, bliver du ført ind til en side, hvor du skal indtaste et password til at logge ind med fremadrettet. Det skal være minimum 8 tegn:

Herefter bliver du logget ind i appen.

Efter oprettelse

Så snart du har skrevet en adgangskode bliver du logget ind.
Det er en god idé at lægge denne side ned på din startskærm som et ikon, da det er via https://employee.salary.dk/ at du logger ind hver gang. Vil de se, hvordan man lægger den ned på sin startskærm, så læs her

Login:

Sådan ser login skærmen ud:

Er du fortsat i tvivl om, hvad man gør for at oprette sig, og hvad man kan i vores app? Så se denne videoguide: