Når din chef har inviteret dig til medarbejder appen modtager du en mail fra Salary med et link.

Når du klikker på linket bliver du først ind til en side hvor du skal indtaste et password til at logge ind med fremadrettet. Det skal være minimum 8 tegn:

Herefter bliver du logget ind i appen.

Efter oprettelse

Så snart du har skrevet en adgangskode bliver du logget ind.
Det er en god ide at lave et bogmærke eller et link på din mobil til
https://employee.salary.dk/ da det er her du logger ind hver gang.

Login:

Sådan ser login skærmen ud: