Når du har sat integrationen med Contractbook op, kan du oprette medarbejdere via Contractbook

Når du klikker på 'Tilføj via Contractbook', får du en liste med alle kontraktskabeloner i Contractbook, søg og vælg den du har brug for og klik gå til Contractbook.

Contractbook vil åbne i et nyt vindue og du kan oprette kontrakten som du er vant til i Contractbook, underskrive og sende til din medarbejder til.

Når I begge har underskrevet, kan du oprette ham under integrationen ved at klikke på ikonet til højre (se billedet).

Vi tager alt hvad vi kan fra kontrakten og importerer automatisk dataen over i Salary. Skulle noget mangle, kan du altid finde kontraktinformationerne i bjælken til højre (se billedet).