Integrer med Contractbook

Sådan integrerer du Salary og Contractbook

Opdateret over en uge siden

Før du kan oprette medarbejdere via Contractbook, skal Salary integreres med Contractbook.

1: I Salary gå til hovedmenuen 'Integrationer' -> 'Contractbook'

Kopiér indholdet i bjælken 'Callback-URL' (se billedet)

2: Log ind i Contractbook og gå til 'integrationer' -> 'API-nøgler.'

(Du finder integrationer under kontoen i øverste højre hjørne)

Klik på 'Tilføj' og indsæt din Callback-URL fra Salary:

Efter du gemt, får du en API-adgangsnøgle, som du skal du kopiere og skrive ind i Salary, i bjælken 'API-nøgle' samme sted som du fandt Callback-URL'en

3: Når du har kopieret API-nøglen ind i Salary og trykket 'Gem ændringer', er Salary og Contractbook integreret:

4: Dine underskrevne kontrakter vil fremover ligge klar til oprettelse under 'Integrationer' -> 'Contractbook'

Du kan evt. se, hvordan man opretter medarbejdere via. Contractbook i følgende link