Med ferieoverblik kan dine medarbejdere via et link i deres medarbejder app tilføje fraværs kalender til deres eksisterende kaldender app og få feriedage fra deres medarbejdere ind i kalenderen

Under virksomhed kan du styre om alle medarbejdere skal se fravær fra alle, eller kun medarbejdere i samme afdeling eller kun medarbejderens egen ferie.

Medarbejderne finder linket til kaldenderen i deres medarbejder app under konto. Dette skal så importeres i den kalender de bruger.

Guide til Google Calender: LINK

Guide til Outlook: LINK