Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerMedarbejderappTil medarbejdere
Registrer arbejdstid i medarbejderappen

Hvis du er fastlønnet skal du pr. 1/7 registrere din arbejdstid

Sofie Vestergaard avatar
Skrevet af Sofie Vestergaard
Opdateret over en uge siden

Sådan registrerer du arbejdstid i medarbejder appen simpelt:

Du skriver antal timer pr. dag du har arbejdet og trykker Gem uge.

Før:

Efter:

Såfremt du vil registrere timer på en dag udenfor din almindelige arbejdssuge, eller bruger projekttid, skal du slå detaljeret til,

Slå detaljeret til for ugen:

Registerer på d. 6/7

Skabeloner

Såfremt din arbejdsgiver har slået Skabeloner til, kan der oprettes en skabelonuge, så du kun skal ændre i tidsregistreringerne i tilfælde af afvigelser til den normale arbejdsuge.

Hvis din arbejdsgiver allerede har oprettet en medarbejder- eller virksomhedsskabelon, vises den, men hvis din normale arbejdsuge skal være anderledes, kan du oprette din egen unikke skabelon ved at trykke Ny skabelon.

Udfyld og tryk Gem skabelon,