Medarbejderapp
Til medarbejdere
Registrer tid i medarbejderappen

Hvordan man registrerer tid i medarbejderappen, inkl. kort videoguide

Thomas Qvist avatar
Skrevet af Thomas Qvist
Opdateret over en uge siden

Når du er blevet inviteret og har oprettet dig som bruger i Salarys medarbejderapp (se hvordan her), kan du under tappen - 'Tidsregistrering' i bunden af appen registrere tid.

Du skal vælge dato og antal timer, samt den timesats du skal bruge. Du kan desuden tilføje en note til din arbejdsgiver.
Når timerne er registeret skal din arbejdsgiver godkende timerne, før at de kommer med i lønnen. Så husk at registrer dem i god tid.

OBS! Vi bruger hundrededele til tidsregistrering. Hvis du eks. har arbejdet 3 timer og 30 minutter, så skriver du 3,5 timer ind i medarbejderappen. Måden, man konverterer sin arbejdstid til hundrededele, er ved at sige:

(Tid arbejdet i minutter / 60) = Tid arbejdet opgjort i hundrededele

Stadig i tvivl om, hvordan man gør? Se denne korte videoguide: