Integrer med Meneto

Hvordan man kan få Salary til at bogføre automatisk i Meneto

Thomas Qvist avatar
Skrevet af Thomas Qvist
Opdateret over en uge siden

1. Skriv til din kontaktperson hos Meneto og få en API-nøgle

2. Log ind på Salary, og gå til din profil i øverste højre hjørne og vælg menuen 'integrationer'

3. Vælg herefter 'skift regnskabintegration' i den øverste bjælke, og vælg Meneto som regnskabsprogram

4. Klik på 'Videre til forbindelse'

5. Indsæt nu din API-nøgle fra Meneto

6. Klik på 'Videre til kontoplan'

7. Kontoplanen bliver automatisk sat op, men du skal være opmærksom på, om bogføringstypen og kontoen passer sammen. Få det afklaret med din Meneto bogholder.

8. Tryk 'Gem ændringer' nederst i venstre hjørne

9. Du har nu sat integrationen, og dine lønbilag bliver nu automatisk sendt afsted til Meneto!