Tidsregistrering

De 2 forskellige måder at registere timer i Salary for dine timelønnede

Thomas Qvist avatar
Skrevet af Thomas Qvist
Opdateret over en uge siden

Der er 2 forskellige måder at registere timer på i Salary. Simpel eller detaljeret.

Hvis du bruger medarbejderappen til, at dine medarbejdere kan registrere timer, skal du skifte til detaljeret ved at klikke på knappen ved detaljeret tidsregistrering. (du kan kun skifte hvis der er registeret 0 timer og dage)

Simpel tidsregistrering:
Er til dig der bare vil skrive et antal timer for perioden på de timesatser dine medarbejdere har. Du skriver bare antallet af timer og dage og trykker gem ændringer

Detaljeret tidsregistrering:
Med detaljeret tidsregistrering registrerer du antallet af timer og sats pr. dag i stedet for hele perioden. Hvis dine medarbejdere registrerer timer via medarbejderappen, vil de også stå her, og du vil skulle godkende deres registreringer, før de bliver taget med i lønnen. Man kan maksimalt registrere 24 timer pr. dag.

Visning af registrering af timer på en dag:

Du kan godkende de registrerede timer i 'Registrering' -> 'Tidsregistrering'