Direkte oprettelse af NETS aftale. Hvis du har skiftet bank konto eller du ikke har modtaget en mail efter at have oprettet NETS integration gennem Salary, kan du oprette en ansøgning direkte hos NETS.

Fra nedenstående link skal du klikke på opret aftale og følge flowet.

https://overfoerselsservice.nets.eu/

Step 1: Indtast dine kontakt oplysninger

Step 2: Indtast den konto du vil bruge og som Salary skal trække penge fra (Ofte din virksomhedskonto)

Step 3: Vælg dataleverandør - Vælg Salary.dk i listen.

Step 4a: Underskriv med dit medarbejder NEM-ID

Step 4b: Hvis din bank ikke er tilknyttet skal du ned i banken og have underskrevet aftalen, efter aftalen er underskrevet skal den sendes til erhverv@nets.eu