Du kan registere kørsel på 2 forskellige måder i Salary, alt afhængigt af dit behov.

Begge funktioner finder du under kørselsregnskab på medarbejderen eller under registrering og kørselsregnskab.

Hvis du har en kørebog eller en app til at holde styr på dokumentationen til Skat, og bare skal have indberettet og udbetalt kilomteter kan du bruge den "simple" registrering vidst nedenfor. Her skriver du bare det antal kilometer der skal med på den næste lønseddel. Man må gerne skrive kilometer fra tidligere på året, så længe du bare har dokumentation andetsteds til Skat.

Læs mere her for at se skats regler for dokumentation:
https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234872&ik_navn=subtree

Hvis du ikke har en Kørebog kan du skifte til detaljeret registering ved at klikke på knappen hvor der står detaljeret. Den er kun synlig når der er registeret 0 kilometer.

Ved detaljeret registrering skal man ved hver kørsel udfylde det skat kræver som dokumentation for en kørsel. Man kan ikke registere kilomter fra før man er begyndt at bruge Salary.

Efter hver løn kan under bogføringen finde et kørsels bilag med alle indtastninger fra den lønkørsel så man kan dokumentere det overfor Skat såfremt det er nødvendigt.

Ret Sats

Som default er satsen for kørepenge sat til statens gældende sats. Men da det er tilladt at udbetale en lavere sats kan du sætte den ned ved at rette i satsen. Du kan have en sats pr. medarbejder.