1: Login ind i Planday og gå til 'Indstillinger' -> 'Integrationer' -> 'API adgang'

2: Klik på 'Connect app' - og indtast Salarys application ID, som er:

9e9a63ef-45c6-4d7b-844d-6823af7d7e2d

3: Klik på 'Authorize' på den oprettede APP ID og godkend efterfølgende.

4: Klik 'copy' på det token der bliver oprettet:

5: Gå ind i Salary i menuen 'integrationer' -> 'tidsregistrering' og vælg Planday fra drop-down-menuen. Indtast her værdien fra token i Planday i bjælken ved navn 'API nøgle' og tryk gem. Hvis du får en grøn besked - 'ændringer er gemt', er der nu integreret.

6: Scroll ned og klik på import af medarbejdere, hvis du vil importere og oprette medarbejdere:

Vi opretter alle medarbejdere, der har de krævede felter (CPR nummer, Navn og adresse). Resten giver vi en fejl på. Hvis de skal importeres, skal deres data tilføjes i Planday.

7: Import af tidsregistreringer

8: Hvis dine medarbejdere er oprettet i begge systemer, henter vi, for hver medarbejder, de timer, som er registreret under vagtplan i den gældende periode. Husk at trykke gem for at gemme timerne på medarbejderne. Hvis du har en sats i Planday, som ikke allerede findes i Salary, opretter vi den på medarbejderen med satsen fra Planday.

9: Vi bruger e-mail på medarbejdere som nøgle. Så du skal have e-mail indtastet. Vi trækker kun de godkendte vagter fra vagtplan over i Salary i den lønperiode, som du har.

Hvis noget ikke virker, så skriv til os og vi kigger på det. Det er en ny integration, og der er mange måder at sætte Planday op på, så det kan være at din specielle indstilling kræver noget mere udvikling fra os på integrationen.